Toplak Zoltán

férfimozgalmár és író

A nők is vállaljanak felelősséget a viselkedésükért!

2020. június 04. 06:53 - Toplak Zoli

 Levelet írtam a Nők Lapja főszerkesztőjének, Vékási Andrának az eheti számban megjelent bocsánatkérése miatt. A bocsánatkérésben kitér rá, hogy hiba volt egy bajbajutott nőnek, hogy nem szakember válaszolt, hogy a felelősség mindig azé, aki üt. Előzmények itt.

Kedves Andrea!
A nyílt bocsánatkérése kapcsán írok Önnek. Ismerőseimmel többször átbeszélgettük a dolgot. Úgy látjuk, hogy valóban egy régről itt maradt, ma már helytelennek számító minta volt, hogy nem szakember válaszolt komoly problémákkal küzdő emberek kérdéseire. (De Isten mentsen a NANE vagy a PATENT férfigyűlölő pszichológusainak tanácsaitól! Ezek a szervezetek már volt, hogy elutasították bántalmazott férfi segítségkérését, mondván, ő férfi, és ők csak nőket segítenek. Milyen dolog már ez!)
Ön leírta, hogy azt terheli felelősség, aki üt. Én ezt egy picit vitatnám. Az ütés előtt gyakran már zajlik egy ideje verbális bántalmazás. Azért számítson ez is! Amúgy igazából mindenkit magát terhel felelősség a saját tettéért, ez tény. Majd arra biztatjuk mi, a férfimozgalom tagjai a bántalmazott férfiakat, hogy rögzítsék a párjuk verbális bántalmazását. Mert akkor a nők is vállaljanak felelősséget a saját viselkedésükért!
Tisztelettel: Toplak Zoltán
anger-18615_1920.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://toplakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr5715739346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása