Toplak Zoltán

férfimozgalmár és író

Megjelent!

2020. május 28. 06:59 - Toplak Zoli

Kapható a férfimozgalmi, antifeminista könyv.

Megjelent Toplak Zoltán legújabb könyve, a:
Férfisors 2.0 A férfiak ellen hangolt társadalom
Létezik hazánkban a patriarchátus? A nők ugyanazért a munkáért tényleg kevesebb pénzt kapnak? Miért jó, hogy az Isztambuli Egyezményt nem ratifikálta a Parlament?
Ezeknek és hasonló kérdéseknek jár utána a könyv szerzője művében. Függelékként egy szakcikk is olvasható Szujó Flórián Zoltán tollából, aki a Valódi Egyenlőségért Egyesület alelnöke, a férfiak jogi hátrányairól. Több, mint tíz ilyen jogszabályi hátrány éri ma a férfiakat, míg a nőket egy sem.
"Kik ellen emeli fel a szavát a média, ha bárhol a világon panasza támad egy nőnek és az hír értékű lesz? A férfiak, pontosabban a fehér, heteroszexuális férfiak ellen. (Ld.: #metoo.) A filmekben ki hibázik és köteles szinte mindig bűnbánatot gyakorolni? A férfi. Ki az, aki ugyanezekben a filmekben mindig büszke, tiszteletre méltó és végül nagylelkű a férfival? A nő. Kik ostobák és gusztustalanok a sorozatokban? Az apák. Higgadtak, okosak, felelősek, gondoskodók és vállalkozó szelleműek? Az anyák.
Kik vannak privilegizált helyzetben a nyugati típusú demokráciákban? A nők. (Holott a legelterjedtebb narratívák szerint a férfiak, merthogy patriarchátus van.)" - részlet a könyvből.
A nyomtatott példányok ára 1390 Ft és 420 Ft postaköltség, a pdf változat ára 990 Ft.
https://www.facebook.com/toplak.zoltan.1/
- nál lehet érdeklődni a megrendelés lehetőségéről.
nyomtatott.JPG
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://toplakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9915718986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása